Kategorie
Produkty
Kategorie
Produkty
Oháňka začíná na konci hřbetu za květovou špičkou. Maso se jen rozplývá díky krátkým svalovým vláknům a množství kolagenu. Nejjednodušší přípravou je tento kus jen uvařit a podávat s hořčicí a chlebem. Může se stát ale i skvělým základem pro vývar nebo jej můžete podusit na červeném víně.
Úprava: dušení, vaření
Hmotnost balení: 1 kg
Balení: hluboce zmrazené, jednotlivě balené, vakuované
Pokyny pro skladování: skladujte při teplotě -18°C a nižší.
Uchování u spotřebitele v chladničce při teplotě +0°C až +7°C maximálně 24 hodin.
Uchování u spotřebitele v mrazničce: při -6°C 3 dny, při -12°C 21 dní, při -18°C viz datum minimální trvanlivosti.
Výrobek je určen k tepelné úpravě!
Po rozmrazení spotřebujte do 24h.
Po rozmrazení opět nezamražujte!
259 Kč/kg | s DPH |
1 kus = cca 1.0 kg | |
259 Kč/kus (1.0 kg) | s DPH |
231 Kč/kus | bez DPH |
Cena za kus je orientační, výsledná cena bude vypočtena podle skutečné hmotnosti výrobku.