Kategorie
Produkty
Kategorie
Produkty
Tučné kančí maso má stejné použití jako maso vepřové, ale je specifické svou chutí a vůní. Krk je nejvhodnější připravovat dušením, nejčastěji jako výtečný guláš.
Úprava: pečení, dušení, pečení
Hmotnost balení: cca 1,5 kg
Balení: hluboce zmrazené, jednotlivě balené, vakuované
Pokyny pro skladování: skladujte při teplotě -18°C a nižší.
Uchování u spotřebitele v chladničce při teplotě +0°C až +7°C maximálně 24 hodin.
Uchování u spotřebitele v mrazničce: při -6°C 3 dny, při -12°C 21 dní, při -18°C viz datum minimální trvanlivosti.
Výrobek je určen k tepelné úpravě!
Po rozmrazení spotřebujte do 24h.
Po rozmrazení opět nezamražujte!
329 Kč/kg | s DPH |
1 kus = cca 1.5 kg | |
494 Kč/kus (1.5 kg) | s DPH |
441 Kč/kus | bez DPH |
Cena za kus je orientační, výsledná cena bude vypočtena podle skutečné hmotnosti výrobku.