Kategorie
Produkty
Kategorie
Produkty
Vepřový bok se nachází na přední boční části zvířete. Toto maso je tučné a tak se nemusíme obávat, že při pečení ztratí na šťavnatosti. Vepřový bůček je výborný především na pečení, ale hodí se i na mletí a dělají se z něj výpečky.
Úprava: pečení, uzení
Hmotnost balení: cca 2 kg
Balení: hluboce zmrazené, jednotlivě balené po 1 ks, vakuované
Pokyny pro skladování: skladujte při teplotě -18°C a nižší.
Uchování u spotřebitele v chladničce při teplotě +0°C až +7°C maximálně 24 hodin.
Uchování u spotřebitele v mrazničce: při -6°C 3 dny, při -12°C 21 dní, při -18°C viz datum minimální trvanlivosti.
Výrobek je určen k tepelné úpravě!
Po rozmrazení spotřebujte do 24h.
Po rozmrazení opět nezamražujte!
145 Kč/kg | s DPH |
1 kus = cca 2.0 kg | |
290 Kč/kus (2.0 kg) | s DPH |
259 Kč/kus | bez DPH |
Cena za kus je orientační, výsledná cena bude vypočtena podle skutečné hmotnosti výrobku.